Marja

Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla jo kaksitoista vuotta, ja olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän (LKV) tutkinnon. Koulutukseltani olen diplomi-insinööri, joten ymmärrän ja puhun sujuvasti myös insinöörikieltä. Hain aikoinaan insinöörintehtävistä kiinteistönvälitysalalle mietittyäni mitä oikeasti haluaisin tehdä sitten isona. Päivääkään en ole katunut, sillä tämä on selkeästi minun unelma-ammattini!

Luonteeltani olen positiivinen, periksiantamaton, energinen ja nopeatempoinen. Kaikkeen mihin ryhdyn, suhtaudun suurella intohimolla – olipa kyse sitten työstä tai vapaa-ajan harrastuksista. Vapaa-aikani kuluu – niin paljon kuin suinkin ehdin – salilla, lenkillä ja jumpassa. Minulla on myös kolme jo täysi-ikäistä lasta, joten suurperheen arjen pyörittäminen on enemmän kuin tuttua.

Olemme mieheni Rogerin kanssa yhdessä rautainen tehokaksikko ja teemme saumatonta yhteistyötä.

Soita minulle jo tänään ja kutsu minut käymään. Autan sinua toteuttamaan unelmasi!

Jag betjänar även på svenska.
Complete service also in English.
Bedienung auf Deutsch.
Service en francais.

 

marja-sivulle

Asiakkaat kertovat

Alansa ammattilainen. Arvostan suoruutta ja sitä, että tehdään, eikä meinata.

Elina Raiha-Pitkänen, Espoo

Great experience selling apartment with professional and experienced team, Marja and Roger! Very helpful and responsive, custom and creative approach to the cases. Strongly recommend!

Myyjä, Helsinki

Paras välittäjä, jota olen käyttänyt!

Asiakas, Espoo

Marja ja Roger myivät ensin asuntomme joka sujui erittäin mainiosti. Aikataulut pitivät ja asunnon näkyvyys oli ensiluokkaista. Kuinka ollakaan löysimme heidän välityksellään myös uuden asuntomme joka on todellinen unelma. Välittäkää lämpimät terveiset tälle rautaisen ammattitaidon omaavalle näyttävälle parille.

Jouni Laine, Espoo

Erittäin korkea ammattitaito. Parhaansa teki ja tavoite tuli täyteen. Ei ollut ongelmia. Hän panosti 200 % asiakkaan tilanteeseen, kertoi kaikki asiat rehelliseti, tiedotti ja opasti. Minulla oli ennen Mannerroosseja 6 eri välittäjää, jotka eivät saaneet asuntoa kaupaksi. Suosittelee välittäjää myös muille.

Barbara Itkonen