Roger

Olen sydämeltäni kiinteistönvälittäjä – rauhallinen, tarkka ja sydämeltäni aito yrittäjä.

Yli 25 vuotta tilitoimisto- ja isännöintibusineksessa opettivat minulle paljon ja lisäksi sen tosiasian, että haluaisin kokeilla vielä jotain uutta ja vaihtelevampaa työtä. Nähtyäni kiinteistönvälityksen rekrytointi-ilmoituksen päätin heti osallistua. Testien ja haastattelujen jälkeen tulin valituksi myyntineuvottelijan tehtäviin. Isännöitsijäurani ansiosta ymmärrän hyvin erilaisia taloyhtiöitä, niiden erityispiirteitä ja vahvuuksia. Kauppatieteiden opinnot Hankenilla antavat valmiudet palvella asiakastani myös liittyen mm. verotusteknisiin kysymyksiin ja lainsäädäntöön.

Työni on mielenkiintoista ja vaihtelevaa ja onnistunut asuntokauppa ja tyytyväinen asiakas on aina vilpittömästi iloinen asia. Yksi lempiharrastuksistani on kokkaaminen – nautin, kun saan suunnitella ja toteuttaa ruoan itse alusta loppuun. Kesäisin vietän vapaa-aikani mieluiten veneillen. Sähköpostini on roger.mannerroos (at) vendo.fi tai vaikka heti puhelin 0400 411 221 🙂

roger

Asiakkaat kertovat

Uskomaton operaatio! Kohde myyty ennen kuin ehdin ”kissaa sanoa”. Roger Mannerroosin ammattitaito huipussaan. Kuulostaa maksetulta mainokselta, mutta sitä tämä ei ole.

Raili Nyström

Huippuosaamista, ihanaa tehdä yhteistyötä ammattilaisen kanssa, joka tietää mitä tekee. Yhteydenpito sujui loistavasti, kokonaisvaltainen näkemys myynnistä, stailausvinkit, kaikki toimi! Asunto myytiin toiveemme mukaisesti nopeasti. Voimme suositella Rogeria lämpimästi. Kiitos hyvästä yhteistyöstä!

Taina Tuominen, Espoo

Ystävällinen ja asiantunteva palvelu, tehokas työskentely esim. esitteiden ja näyttöjen suhteen ja lopuksi vielä nopeasti kaupattu. Erinomaisesti sujunut myynti.

Myyjä, Vantaa