19 elo 2020

Istun penkillä Pablon kanssa viimeisiä lenkin lämpöjä tuuletellen. Yhtäkkiä viereeni kävelee mies, joka laittaa syliini muovikassin ja hymyilee. Lopetan äkkiä puhelun katsoakseni mitä ihmettä.. Iloinen mies sanoo, että tuo on kiitos siitä, että järjestin hänelle asunnon. Aikaa oli kulunut jo melkein kaksi vuotta, mutta mies kertoi, että vasta nyt hän oli alkanut saada elämäänsä järjestykseen. ”Et ehkä ymmärrä, mutta olet ollut pelastava enkeli ja iso kiitos siitä, että asiat ovat nyt hyvin, kuuluu sinulle!”.

Ele oli niin uskomattoman lämmin, että melkein herkistyin. Pablokin sai osansa kiitoksesta, nimittäin isot rapsutukset. Olen aina miettinyt, että tämän työn yksi parhaista asioista on se, että voi tuottaa ihmiselle iloa ja onnea – taas tämä tuli todistetuksi ❤️ .

27 maalis 2018

Kauppa on käynyt aivan hurjaa vauhtia ja nyt varasto ammottaa tyhjyyttään. Ostajia olisi asunnoille kyllä, mutta myytävää puuttuu. Jos siis harkitset asunnonvaihtoa, niin nyt on juuri oikea aika tarttua toimeen. Tiedän, että sinulle tärkeää on voida luottaa, että minä hoidan asian ja sinä saat sillä välin ottaa rennosti. Olen nyt päättänyt palkita sinut kevään kunniaksi JokaisenPolkupyörällä eli kotoisammin JOPOlla! Valitse iloisista väreistä mieleisesi, nauti keväästä, ulkoilusta ja ota rennosti. Eli huhti- ja toukokuun aikana tehdyistä toimeksiantosopimuksista annan sinulle lahjaksi JOPOn kaupanteon yhteydessä. Soita heti ja sovitaan tapaamisesta: Roger Mannerroos LKV, kaupanvahvistaja roger.mannerroos@vendo.fi tai puhelin 0400 411 221.

21 helmi 2018

Koko alkuvuosi on ollut minulle työntäyteistä aikaa. Uutta myytävää on tullut todella paljon, ja minulla on ollut ilo saada tutustua moniin uusiin ihmisiin, mutta toki joukossa on ollut myös ihania minulle jo entuudestaan tuttuja asiakkaita.  Näin aivan taatusti jokainen minulla myynnissä oleva koti ei jää huomaamatta, ei edes niiltä, jotka eivät asuntoa aktiivisesti etsikään.

Mikäli suunnittelet kodinvaihtoa, niin ota minuun yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä miten se sujuvimmin tehdään. Minut tavoitat yhä samasta puhelinnumerosta 0400 411 221 ja sähköpostia voit laittaa osoitteeseen roger.mannerroos@vendo.fi.  Pablo 9 kk lähettää kaikille lumisia terveisiä ja muistuttaa, että nyt kannattaa nauttia ulkoilusta kun on tällaiset kunnon alppikoiran säät.. Pablo talvi

01 marras 2017

Lokakuu on ollut erityisen vilkas kuukausi ja moni koti on löytänyt taas avullani uuden onnellisen omistajan. Tämän työn ehdottomasti paras anti on saada tavata erilaisia ihmisiä ja olla mukana heidän elämänsä virstanpylväissä. Asuntokauppiaalla ei yksikään päivä ole samanlainen, vaikka se niin kuluneelta fraasilta kuulostaakin. Olen myös saanut asiakkailta paljon kiitosta työstäni – ja yhden jopa suorastaan kuohuvan palautteen :)!! No, tämä odottakoon vaikka rauhallisia joulunpyhiä ja nautittakoon sitten kun sen aika tulee. Bollinger1

14 elo 2017

Elokuu on jo puolessa välissä, ja myynnissä olevia asuntoja on kyselty selvästi kesäaikaa enemmän. Joissain esittelyissä on jo ollut väkeä ruuhkaksi asti, mikä on aina iloinen asia asunnon myyjälle! Pablolle tämä elokuun alku on merkinnyt sitä, että se on saanut harjoitella itsekseen oloa kotosalla, ja hyvin on mennytkin. Yleensä kotiin tullessani on minua vastaan tullut iloinen, mutta uninen koiranpentu. Pablo on nyt jo 12 viikkoa vanha ja se sai ensimmäisen rokotteensa viime viikolla. Käyttäytyi todella esimerkillisesti tohtorin vastaanotolla, ja pääsipä ihan Evidensian perjantain facebookpäivityksen ”tähdeksi”! Aikamoinen pentu tämä on ollut muutenkin – hyvin päämäärätietoinen, periksiantamaton ja vahva luonne.. tässäpä olisi ihan välittäjäainesta. Pariin kertaan on myös käyty leikkimässä koirakavereidenkin luona, mm. mäyräkoirauros Nekun kanssa. Pablo ei ollut kovin rauhallinen vieras, mutta hyvänä isäntänä Nekku jakoi oman herkkuluunsa sen kanssa.. 13.8.2017

18 heinä 2017

PABLO

Meidän välittäjienkin elämässä on muutakin kuin vain asuntokauppaa, joten tahdon tässä esitellä uuden perheenjäseneni, Pablon.

Tämäkin Pablo on hieman taiteilijasielu ja oman tiensä kulkija – siksi sille sopi mielestäni tämä nimi oikein mainiosti. Pablo saapui minulle toissapäivänä ja on siitä saakka pitänyt minut aktiivisena 24/7. Pablo on 8 viikon ikäinen Berninpaimenkoiran pentu. Hampaat ovat neulanterävät, turkki pörröinen ja pehmeä ja kaikki asiat ovat niin uusia ja ihmeellisiä, että niitä pitää aina purra. Ihmeellistä kyllä, että varsinaisia puruleluja paljon mielenkiintoisempia ovat puiset pöydänjalat, nahkasohvat yms. Tai siis oikeastaan kaikki sellainen, joka on kiellettyä. Sisäsiistiys on vielä kaukana haaveissa ja ulkona ravataankin vähän väliä siinä toivossa, että edes joku märkä lammikko tulisi mieluummin nurmikolle kuin parketille.

Pentuaika on lyhyt ja pian tästäkin karvapallosta kasvaa iso 50-60 kg uroskoira. Yrittäjyyden vapauden ja kotitoimiston ansiosta se saa onneksi viettää paljon aikaa seurassani eikä sen tarvitse keksiä itselleen tihutöitä ajanvietteeksi. Pabloa voi vapaasti tulla tervehtimään vaikka toimistollemme jos haluaa!

11 joulu 2015

Tervetuloa Oy Mannerroos Ab LKV:n upouusille kotisivuille! Sivujen toteutuksesta vastasi MarkkinointiAkatemia.

Tämä on ensimmäinen blogipostaus, mutta lisää on tulossa!