18 heinä 2017

SAANKO ESITELLÄ – UUSI PERHEENJÄSENEMME PABLO

PABLO

Meidän välittäjienkin elämässä on muutakin kuin vain asuntokauppaa, joten tahdon tässä esitellä uuden perheenjäseneni, Pablon.

Tämäkin Pablo on hieman taiteilijasielu ja oman tiensä kulkija – siksi sille sopi mielestäni tämä nimi oikein mainiosti. Pablo saapui minulle toissapäivänä ja on siitä saakka pitänyt minut aktiivisena 24/7. Pablo on 8 viikon ikäinen Berninpaimenkoiran pentu. Hampaat ovat neulanterävät, turkki pörröinen ja pehmeä ja kaikki asiat ovat niin uusia ja ihmeellisiä, että niitä pitää aina purra. Ihmeellistä kyllä, että varsinaisia puruleluja paljon mielenkiintoisempia ovat puiset pöydänjalat, nahkasohvat yms. Tai siis oikeastaan kaikki sellainen, joka on kiellettyä. Sisäsiistiys on vielä kaukana haaveissa ja ulkona ravataankin vähän väliä siinä toivossa, että edes joku märkä lammikko tulisi mieluummin nurmikolle kuin parketille.

Pentuaika on lyhyt ja pian tästäkin karvapallosta kasvaa iso 50-60 kg uroskoira. Yrittäjyyden vapauden ja kotitoimiston ansiosta se saa onneksi viettää paljon aikaa seurassani eikä sen tarvitse keksiä itselleen tihutöitä ajanvietteeksi. Pabloa voi vapaasti tulla tervehtimään vaikka toimistollemme jos haluaa!